Jemi te Hapur

E hene – E premte 08.00 - 18.00

Na telefononi ne c’do kohe

+30 2104227730

Email

info@goshipping.gr

Ngarkesa juaj

eshte prioriteti yne!

Ngarkim i konteinereve te plote nga Pireu, Selaniku, Durres, Varna, Burgas, Limassol ne te gjithe boten dhe anasjelltas.

Flota e madhe e mjeteve tona, ofron sherbim ne te gjithe Europen perfshire dhe vendet e Ish Bashkimit Sovietik.

Ne ofrojme sherbim transporti ajror dhe shperndarje ne te gjithe aeroportet kryesore te Botes nga Athines, Selanikut ,Tiranes, Prishtines nepermjet aeroporitit Larnaka , Qipro.

Go Shipping perfaqson nje menyre 45” operator logjitstike Intermodale, e specializuar ne transportin e kombinuar hekurudhor/tokesor ndermjet Europes Veriore dhe Greqise.

Pertej cdo pritshmerie!

Sherbime te Tjera

Ofrojme te gjithe gamen e sherbimeve portuale, per te gjithe tipet e anijeve ne territorin e Mesdheut Lindor dhe ne Detin e Zi. Rrjeti jone i agjenteve mbulon te gjitha portet ne keto zona.

Go Shipping ofron nepermjet linjes se saj ekskluzive transportin e mallrave te pjesshme nga portet e Lindjes se Larget per ne Greqi dhe vendet e tjera ne Ballkan. Te gjithe portet e Lindjes se Larget sherbehen me nisje javore per ne Pire dhe Selanik. Nepermjet Pireut dhe Selanikut ne dergojme grupazhet edhe ne Shqiperi, Kosove, Bullgari dhe Qipro.

Nese na informoni per portin e nisjes dhe te shkarkimit, datat, na informoni mbi llojin e ngarkeses dhe tonazhin, dhe ne do te gjejme anijen e duhur per ju.

Zgjidhja e vetme e te gjithe nevojave tuaja logjistike.

Kerkoni nje kuotim te shpejte

Gjurmo

Gjurmo per konteinerGjurmo per B/L


TOP