ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 18.00

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 2104227730

EMAIL

info@goshipping.gr

ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

Φορτώσεις container από τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, το Δυρράχιο, την Βάρνα, το Μπούργκας και τη Λεμεσό για όλο το κόσμο και αντιστρόφως. Ομαδοποιημένα φορτία από όλα τα βασικά λιμάνια των πέντε ηπείρων προς Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Mε ένα μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων φορτηγών, εξυπηρετούμε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένων και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης.

Μέσω του αεροδρομίου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, των Τιράνων , της Πρίστινας, της Σόφιας και της Λάρνακας προσφέρουμε αεροπορικές μεταφορές από/προς όλα τα αεροδρόμια του κόσμου εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε επείγοντα φορτία.

Η Go Shipping εκπροσωπεί ένα αξιόπιστο σύστημα μεταφοράς για τα 45άρια container με οδική και σιδηροδρομική μεταφορά μεταξύ Βόρειας Ευρώπης και Ελλάδας.

More than you can expect!

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καλύπτουμε μεγάλο εύρος λιμανιών για εξυπηρέτηση των πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα. Το δίκτυο των τοπικών πρακτόρων μας ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πλοιοκτητών και των ναυλωτών.

Η Go Shipping διαθέτει το δικό της service τμηματικών φορτίων ( LCL) από τα λιμάνια της Άπω Ανατολής προς την Ελλάδα και τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες. Όλα τα λιμάνια της Άπω Ανατολής εξυπηρετούνται με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Ενημερώστε μας για το λιμάνι φόρτωσης, εκφόρτωσης, το είδος του εμπορεύματος και το βάρος και εμείς θα βρούμε το κατάλληλο πλοίο για εσάς! Το πλοίο μπορεί να ναυλωθεί στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και το φορτίο σας θα φτάσει στον προορισμό του με ασφάλεια.

Σας δίνουμε την λύση σε όλες τις logistics ανάγκες σας!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Track & Trace

Track & trace containerOr track & trace B/L


TOP