Transporti Detar

Ngarkesa të plota të kontejnerëve nga Pireu, Selaniku, Durrësi, Varna, Burgas, Limasol në të gjithë botën dhe anasjelltas. Ngarkesa te pjesshme me kontejner nga të gjitha portet kryesore të pesë kontinenteve per ne Pire dhe Selanik. Nevojat e eksportuesve, importuesve dhe tregtarëve janë studiohen gjatë dhe Linja e Transportit është zgjedhur për të përmbushur saktësisht kërkesat e klientit. Ofrohen cmimet më konkuruese në treg, për shkak të vëllimeve të larta të kontejnerëve qe ne transportojme. Ne jemi specialistë në bartjen e ngarkesave frigoriferike, të rrezikshme dhe ngarkesave ececionale.

Transporti Rrugor

Një flotë e madhe kamionësh te kontraktuar u shërben transportit nga të gjitha vendet europiane përfshirë vendet e Europës Lindore. Ne gjithashtu mbulojmë Turqinë me shërbim javor. Go Shipping ofron transport per kamionë të plotë dhe ngarkesë në grupazh me tarifa konkuruese, siguron disponueshmërinë e kamionëve dhe ofron një kohe të shpejte. Ne transportojmë ngarkesa per mallra me temperature te kontrolluar,ngarkesa të rrezikshme ADR dhe speciale. Ne shkojmë në vende ku konkurrentët tanë nuk mund të shkojnë. Ne ofrojmë kamionë kur konkurentët tanë nuk mund të ofrojnë.

Transporti Ajror

Përmes Athinës, Selanikut, Tiranës, Sofjes, Prishtinës dhe Aeroportit të Larnakës ne ofrojmë dërgimin e ngarkesave në të gjithë aeroportet e njohura të botës për të transportuar dërgesat urgjente të klientëve. Me mbështetjen e agjentëve tanë të transportit të mallrave ne dërgojmë mallra në derën e marrësit. Ne u shërbejmë gjithashtu nevojave të importuesve duke marrë ngarkesën nga furnitorët e tyre nga çdo cep i globit. Ne bashkëpunojmë me të gjitha linjat ajrore, kështu që ne mund të ofrojmë zgjidhjet më të shpejta dhe më të lira për klientët tanë. Nëse po mbaroni stokun tuaj dhe keni nevojë për ngarkesë urgjentisht në magazinën tuaj, ne kemi zgjidhjen për ju: Transporti ajror me tarifa konkuruese.

Transporti Hekurudhor

Go Shipping eshte një operator i besueshëm 45 'intermodal i logjistikës të specializuar në transportin hekurudhor / rrugor midis Evropës Veriore dhe Greqisë. Një vendndodhje strategjike në Belgjikë përdoret si bazë në Evropën Veriore nga ku një tren mallrash niset çdo ditë për në Itali. Prej andej një flotë kamionësh shpërndan kontejnerët 45ft në Greqi. Koha e tranzitit prej 7 ditësh nga Benelux në Greqi derë më derë, e bën transportin e kombinuar hekurudhor / rrugor tërheqës dhe disa per disa rates me konkurrues në krahasim me transportin detar dhe rrugor.

Grupazhe

Go Shipping ofron shërbimin e transportit te pjesshem te mallrave nga portet e Lindjes se Larget në Greqi dhe në vendet e tjera të Ballkanit. Të gjitha portet e Lindjes se Larget shërbehen me nisje javore për në Pire dhe Selanik. Nëpërmjet porteve Greke ne gjithashtu organizojme ngarkesa ne grup nga portet e Lindjes së Largët per në Shqipëri, Kosovë, Bullgari dhe Qipro. Pa marrë parasysh nëse është një kuti apo një paletë ose më shumë paleta, ekspertët tanë në portin e ngarkimit mund të organizohen për të ngarkuar mallrat tuaja në një kontejner LCL së bashku me ngarkesa nga klientët te tjerë. Transporti do të mbërrijë në portin e destinacionit ne kohe dhe shume i sigurt. Nuk ka vend ku ne nuk mund të arrijmë. Nisjet dhe mbërritjet javore ofrohen për / nga kudo.

Agjensi Detare

Gama e plotë e shërbimeve portuale, për të gjitha llojet e anijeve në Mesdheun Lindor dhe Detin e Zi. Një rrjet agjentësh mbulon të gjitha portet në zonë. Profesionistë me përvojë, të arsimuar dhe të besueshëm mund të plotësojnë të gjitha kërkesat e secilës anije ne te gjitha portet që ne shërbejmë. Operacionet te sakta dhe të shpejta me kosto të ulët pa shpenzime të fshehura janë parimi jone.

Carterim

A është ngarkesa juaj me shume volum dhe dëshironi të kontraktoni një anije? A është furnizuesi juaj i vendosur në një port të vogël në Lindjen e Largët dhe po kërkoni të mbartni ngarkesën në destinacionin tuaj? A është marrësi juaj në Amerikën Latine? A po përpiqeni të ulni koston e mallrave në mënyrë që të jeni konkurues në treg? Go Shipping është partneri i duhur për ju! Emërtoni portin e ngarkimit, portin e shkarkimit, datat, na jepni llojin e ngarkeses dhe tonazhin dhe ne do të gjejmë anijen e duhur për ju. Anija do të kontraktohet dhe do t'ju ofrohet në nivelet e cmimit më konkurruese në treg. Ngarkesa juaj do të mbërrijë në mënyrë të sigurt në destinacion dhe sipas marrëveshjes.

Shërbime Logjistike

- Derë më derë
- Ngarkese frigoriferike
- Ngarkesa speciale
- Sigurimi i ngarkesave
- Zhdoganimi
- Transport i brendshëm
- Magazinim
- Mbushje
- Shkarkim
- Paketimi
- Shpërndarje
-Punime ne Dok
-Perpunim i blloqeve te mermerit
-Ngarkesa te konsoliduara
-Ngarkesa jashte permasave standarte

TOP