Θαλάσσιες Μεταφορές

Φορτώσεις container από τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, το Δυρράχιο, την Βάρνα, το Μπούργκας και τη Λεμεσό για όλο το κόσμο και αντιστρόφως. Ομαδοποιημένα φορτία από όλα τα βασικά λιμάνια των πέντε ηπείρων προς Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Οι ανάγκες των εξαγωγέων, εισαγωγέων και εμπόρων μελετιούνται πολύ προσεκτικά και κατόπιν επιλέγεται η κατάλληλη ναυτιλιακή γραμμή που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες τους. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς λόγω του μεγάλου όγκου των φορτίων μας. Ειδικευόμαστε σε ψυγεία, επικίνδυνα φορτία καθώς επίσης και φορτία ειδικών διαστάσεων.

Οδικές Μεταφορές

Mε ένα μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων φορτηγών, εξυπηρετούμε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένων και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Επίσης, καλύπτουμε και την Κύπρο με ολόκληρα φορτηγά και ομαδοποιημένα φορτία. Προσφέρουμε διαθεσιμότητα φορτηγών με ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με αξιόπιστο πρόγραμμα. Μεταφέρουμε εμπορεύματα σε ψυγεία, επικίνδυνα και ειδικά φορτία.

Αεροπορικές Μεταφορές

Μέσω του αεροδρομίου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, των Τιράνων , της Πρίστινας, της Σόφιας και της Λάρνακας προσφέρουμε αεροπορικές μεταφορές από/προς όλα τα αεροδρόμια του κόσμου εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε επείγοντα φορτία. Με την υποστήριξη του δικτύου των πρακτόρων μας , παραδίδουμε τα φορτία μέχρι την πόρτα του παραλήπτη. Εξυπηρετούμε τις ανάγκες των εισαγωγέων παραλαμβάνοντας το φορτίο από την αποθήκη του προμηθευτή τους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες ,γι΄αυτό και μπορούμε να προσφέρουμε τις γρηγορότερες και τις πιο οικονομικές λύσεις στους πελάτες μας. Εάν έχετε έλλειψη εμπορεύματος και το χρειάζεστε άμεσα στην αποθήκη σας τότε έχουμε την λύση: Αεροπορική μεταφορά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σιδηροδρομικές Μεταφορές

Η Go Shipping εκπροσωπεί ένα αξιόπιστο σύστημα μεταφοράς για τα 45άρια container με οδική και σιδηροδρομική μεταφορά μεταξύ Βόρειας Ευρώπης και Ελλάδας. Η στρατηγική τοποθεσία στο Βέλγιο χρησιμοποιείται σαν βάση της Βορείου Ευρώπης, απ’όπου υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις προς Ιταλία. Από εκεί μεγάλος αριθμός φορτηγών διανέμει τα 45άρια container στην Ελλάδα. Από το Benelux στην Ελλάδα πόρτα –πόρτα το ταξίδι διαρκεί 7 ημέρες , έτσι ο συνδυασμός οδικής /σιδηροδρομικής μεταφοράς την κάνει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με την θαλάσσια και οδική μεταφορά.

Ομαδοποιημένα Φορτία

Η Go Shipping διαθέτει το δικό της service τμηματικών φορτίων ( LCL) από τα λιμάνια της Άπω Ανατολής προς την Ελλάδα και τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες. Όλα τα λιμάνια της Άπω Ανατολής εξυπηρετούνται με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς Πειραιά και Θεσσαλονίκη . Μέσω των ελληνικών λιμανιών , εξυπηρετούμε και τμηματικά φορτία προς Αλβανία, Κόσοβο, Βουλγαρία και Κύπρο. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για ένα χαρτοκιβώτιο , μία παλέτα ή περισσότερες. Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας στο λιμάνι φόρτωσης μπορούν να οργανώσουν την πλήρωση του φορτίου μέσα στο container. Το φορτίο θα φτάσει στον τελικό προορισμό στην ώρα του και με ασφάλεια. Δεν υπάρχει προορισμός που δεν μπορούμε να φτάσουμε. ''Πάμε παντού''.

Πρακτορεύσεις Πλοίων

Καλύπτουμε μεγάλο εύρος λιμανιών για εξυπηρέτηση των πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μαύρη Θάλασσα. Το δίκτυο των τοπικών πρακτόρων μας ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των πλοιοκτητών και των ναυλωτών. Ειδικευμένοι και αξιόπιστοι συνεργάτες που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση κάθε πλοίου σε οποιοδήποτε λιμάνι. Αποτελεσματικές και γρήγορες εργασίες χωρίς απρόβλεπτα έξοδα είναι το κύριο μέλημα μας.

Ναυλώσεις

Έχετε φορτίο χύμα και θέλετε να ναυλώσετε πλοίο? Ο προμηθευτής σας βρίσκεται σε κάποιο μικρό λιμάνι της Μέσης Ανατολής και θέλετε να μεταφέρετε το φορτίο στον προορισμό του? Ο παραλήπτης σας βρίσκεται στην Λατινική Αμερική? Προσπαθείτε να μειώσετε το κόστος του ναύλου για να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά? Η Go Shipping είναι ο σωστός συνεργάτης για εσάς! Ενημερώστε μας για το λιμάνι φόρτωσης, εκφόρτωσης, το είδος του εμπορεύματος και το βάρος και εμείς θα βρούμε το κατάλληλο πλοίο για εσάς! Το πλοίο μπορεί να ναυλωθεί στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και το φορτίο σας θα φτάσει στον προορισμό του με ασφάλεια.

Υπηρεσίες Logistics

-Φορτία πόρτα πόρτα
-Φορτία σε ψυγεία
-Ειδικά φορτία
-Ασφάλειες φορτίων
-Εθνικές μεταφορές
-Εκτελωνισμοί
-Εκκενώσεις κοντέινερ
-Πληρώσεις κοντέινερ
-Συσκευασία
-Αποθηκεύσεις
-Διανομές
-Διαχείριση Μαρμάρων
-Ομαδοποιημένα φορτία
-Υπερυψωμένα Φορτία

TOP