Go Shipping Cyprus u themelua në Janar 2020 dhe ambientet e saj ndodhen afër Portit të Ri të Limasolit. Qëllimi i kompanisë është të plotësojë nevojat e eksportuesve dhe importuesve duke u ofruar atyre shërbime me integritet për ngarkesat e tyre. Cmimet konkurruese, mbështetja e patëmetë dhe shërbimet me cilësi të lartë kontribuojnë në përmbushjen e premtimit tonë për klientët tanë, që ata të përfitojnë nga një gamë globale e bashkëpunëtorëve.

TOP