Zyra Go Shipping u themelua në nëntor 2016. Zyra është e vendosur në Sofje, kryeqyteti i Bullgarisë. Qëllimi kryesor është të shërbejë importin dhe eksportin e tregut ne Bullgari.
Përmes porteve të Selanikut, Varna dhe Burgas. Cmimet konkurruese, shërbimi i shkëlqyeshëm ndaj klientit dhe shërbimet me cilësi të lartë ndihmojnë për t'i mbajtur klientët tanë të kënaqur dhe për të përmbushur premtimet tona.

TOP