Go Logistics Albania e themeluar në 2018 dhe zyra qendrore ndodhet në Tiranë. Pas pranisë 3 vjeçare në tregun shqiptar, Go Logistics është e pozicionuar mire dhe ofron shërbime të besueshme për importuesit dhe eksportuesit shqiptarë. Një ekip njerëzish me përvojë, të arsimuar dhe të motivuar merret me dërgesat e klientëve që tregtojnë në Shqipëri dhe në vendet fqinje.

TOP