kosevoser

Η Go Shipping ως πράκορας της Ζιm στο Κόσοβο καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της μέσω του λιμανιού του Δυρραχίου στην Αλβανία  και της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα.
Ένα αξιόπιστο και ανταγωνιστικό δίκτυο μεταφορών συνδέει το Δυρράχιο και την Θεσσαλονίκη με την Πρίστινα
και όλες τις περιοχές του Κοσόβου.

Σε μία τόσο αναπτυσσόμενη χώρα το δίκτυο των πλοίων της Zim ταιριάζει  απόλυτα με τις απαιτήσεις των εισαγωγέων και εξαγωγέων.
Φορτία σε ψυγεία, επικύνδινα και ειδικά φορτία μπορούν να εξυπηρετηθούν απο τα πλοία της Zim.
Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφορών και εκτελωνισμού τόσο στο Κόσοβο όσο και στην Θεσσαλονίκη σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 


 

 

flag of kosovo

 

 

Go Shipping si agjent i linjës detare ZIM në Kosovë mbulon nevojat e konsumatorëve Kosovarë nëpërmjet dy porteve, atij të Durrësit në Shqipëri dhe portit të Selanikut në Greqi.

Një rrjet transporti rrugor shumë i sigurt trailerash me kosto efektive lidh portet e Durrësit dhe të Selanikut me Prishtinën dhe të gjithë zonat e Kosovës.

Për një shtet në zhvillim si Kosova , rrjeti i anijeve të linjës detare ZIM përshtatet në mënyre të përkryer me kërkesat e importuesve dhe eksportuesve kosovarë.

Ngarkesa frigoriferike, mallra të rrezikshme, dhe ngarkesa të tjera të veçanta mund të vendosen anijet e ZIM.

Transportet tokësore dhe shërbimet doganore në Kosovë, ashtu si Durrës dhe Selanik, ofrohen me çmime të favorshme.