kosevo2

Το γραφείο της Go Shipping ιδρύθηκε το Μάιο του 2014 και βρίσκεται σε καινούργιο κτίριο στην Πρίστινα,
την πρωτέυουσα του Κοσόβου.

Η Go Shipping είναι ο αποκλειστικός πράκτορας της Ζim στο Κόσοβο. Ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει την αγορά του Κοσόβου διαμέσου των λιμανιών του Δυρραχίου και της Θεσσαλονίκης.
Ειναι ο πρώτος πράκτορας ναυτιλιακής γραμμής που εγκαθιστά γραφείο στην πολή του Κοσόβου.

Τα παραπάνω αποδυκνύουν την ισχυρή θέληση της Go Shipping να αναπτύξει την αγορά του Κοσόβου προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και έξυπνες λύσεις στους εισαγωγείς και εξαγωγείς της χώρας.

 

 

 


 

flag of kosovo

 

 

 

 

Zyra e Go Shipping është themeluar në Maj të vitit 2014. Zyra është e vendosur në një ndërtesë të re në Prishtinë, në kryeqytetin e Kosovës.

Go Shipping është agjent ekskluziv i linjës detare ZIM në Kosovë me qëllimin për të shërbyer në tregun e Kosovës nëpërmjet porteve të Durrësit në Shqipëri dhe atij të Selanikut në Greqi.

Për herë të parë një agjent i një linje detare konteinerësh, ka përfaqësi në shtetin e Kosovës.

Të githa këto, tregojnë gatishmërinë e Go Shipping për të zhvilluar tregun e Kosovës duke ofruar kosto efektive dhe zgjidhjet e duhura për importuesit dhe eksportuesit vendas.