ALBANIA PORT2

Η Go Shipping Albania ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012. Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο των Τιράνων , σε μία από τις πιό περίβλεπτες περιοχές της πόλης.
Το γραφείο μας βρίσκεται δίπλα στο Αλβανικό Κοινοβούλιο και απέναντι από το  πρωθυπουργικό κτίριο, στην λεωφόρο  ‘’’Βulevardi Deshmoret e Kombit’’.
Διατηρούμε επίσης και ένα γραφείο στο λιμάνι του Δυρραχίου.
Η Go Shipping Albania είναι ο αποκλειστικός πράκορας της Ζim στην Αλβανία και η ZIM είναι ένας απο τους μεγαλύτερους θαλάσσιους μεταφορείς παγκοσμίως.
Μετά απο 2 χρόνια στην αγορά η Go Shipping είναι σταθερά εγκατεστημένη και καταξιωμένη  και προσφέρει υπηρεσίες στους εισαγωγείς και εξαγωγείς της Αλβανίας.
Η ομάδα μας αποτελείται απο καταρτισμένους ,έμπειρους και εκπαιδευμένους ανθρώπους οι οποίοι χειρίζονται τις φορτώσεις που αφορούν τόσο στην Αλβανία όσο και των γειτονικών χωρών. 


 

albania-national-flag-button-badge-150236-p

 

 

 

 

Go Shipping Albania është themeluar në maj të vitit 2012.

Selia është e vendosur në qendër të Tiranës, në zonën më prestigjoze të qytetit. Zyrat tona janë të vendosura pranë Kuvendit të Shqipërisë, përballë selisë së Kryeministrisë, në Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”. Gjithashtu, zyra në portin e Durrësit ndodhet pranë terminalit të konteinerëve.

Go Shipping Albania është agjent ekskluziv i linjës detare ZIM në Shqipëri.

ZIM është një kompani globale transporti, nga më të mëdhatë në mbarë botën.

Pas dy vitesh në treg, Go Shipping është e mirënjohur dhe mjaft konkuruese si dhe ofron shërbime për importuesit dhe eksportuesit shqiptarë.

Një ekip me përvojë, njerëz të arsimuar dhe të motivuar merren me dërgesat e kompanive të cilat tregtojnë në Shqipëri dhe në vendet fqinje.