Ne po punesojme. Afrohu prane nesh!

Karriera

Deshiron te behesh pjese e familjes Go Shipping?

Nje rol te madh ne rritjen tone e kane burimet njerezore. Ne po kerkojme njerez me vlera dhe ide novatore te cilet deshirojne te punojne shume per te permbushur synimet e kompanise dhe per te arritur objektivat e tyre personale. Njerez te cilet zbatojne parimet tona dhe do te jene te perkushtuar ndaj tyre.
Nëse jeni të interesuar të punoni në një kompani dinamike, me rritje të shpejtë ne fushen e Transportit, Logjistikës dhe Industrisë se Transportit, në një ambient të shkëlqyeshëm pune, mundësi zhvillimi profesional dhe potencial per karrieren tuaj, ju lutemi na dërgoni CV për pozicionet për të cilat jeni të interesuar.

email : hr@goshipping.gr

TOP