Histori

Go Shipping eshte themeluar ne Janar 2006 per ti sherbyer transportit, Freight Forwarding dhe logjistikes.Zyrat tona qendrore jane ne Pire, porti me i madh i Mesdheut dhe zemra e te gjithe marines detare .Deget tona jane ne Selanik, Tirane Shqiperi, Prishtine Kosove,Sofia Bullgari dhe Limasol Qipro. Nepermjet rrejtit te gjere te agjenteve dhe zyrave partnere ne portet me te medha, ne mbulojme me sherbimin tone te pesta kontinentet me transport detar, tokesor dhe ajror.

Vizioni yne

Ne punojme qe te jemi pionieret e fushes se transportit,duke ofruar cilesine e pare te sherbimit me nje kosto efektive dhe zgjidhje te zgjuara per tregun tone. Fuqia jone eshte eksperienca jone 30 vjecare ne transport detar dhe ne logjistike, e cila na ben te mbajme premtimet tona tek klientet. Skuadra jone profesionale, entuziaste dhe dinamike eshte e dedikuar te plotesoje nevojat e klienteve me kerkues. Ne synojme te jemi partner me klientet tane, duke i sherbyer atyre per nevojat e tyre te verteta, ne menyre qe ata te permbushin objektivat e tyre.

Vlerat tona

Cilesia
Insistimi
Perskushtimi
Besimi
Inovacioni
Puna ne grup

Skuadra Jone

Njerezit tane besojne ne te njejtat vlera dhe ndajne te njejtin vision. Ne investojme duke punesuar njerezit me te talentuar ne fushen qe ne operojme. Rregullisht ne investojme ne trajnimin e njerezve dhe motivojme ekipin menaxhues dhe stafin tone. Te gjithe bashke, ne punojme per te njejtin qellim. Njerezit tane jane e ardhmja jone.

TOP