Η Ιστορία

H Go Shipping ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 για να εξυπηρετήσει την Ναυτιλία, τις Διαμεταφορές και τα "Logistics". Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στον Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ανατολικής Μεσογείου και καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας. Διαθέτει υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη, Τίρανα, Κόσοβο, Σόφια και Λεμεσό. Με ένα εκτενές, διεθνές δίκτυο πρακτόρων σε όλα τα λιμάνια και τα εμπορικά κέντρα του κόσμου η Go Shipping εξυπηρετεί δια θαλάσσης, αέρος και ξηράς τις πέντε ηπείρους.

Το όραμα μας

Προσπαθούμε να γίνουμε πρωτοπόροι στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας , παρέχοντας στην αγορά, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με οικονομικές και έξυπνες λύσεις. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην ναυτιλία, στις διαμεταφορές και στα logistics είναι η δύναμη μας, η οποία μας βοηθάει να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δίνουμε στους πελάτες μας. Η έμπειρη, εκπαιδευμένη, ενθουσιώδης και δυναμική ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Σκοπεύουμε να γίνουμε συνεργάτες με τους πελάτες μας προσφέροντας αυτά που ακριβώς χρειάζονται από εμάς για να είναι επιτυχημένοι στις δραστηριότητες τους.

Οι αξίες μας

Ποιότητα
Συνέπεια
Δέσμευση
Αξιοπιστία
Καινοτομία
Ομαδικότητα

Η Ομάδα μας

Οι άνθρωποι μας πιστεύουν στις ίδιες αξίες και μοιράζονται το ίδιο όραμα. Επιλέγουμε και προσλαμβάνουμε τους πιο ικανούς και έμπειρους της αγοράς. Επενδύουμε στην συνεχή εκπαίδευση τόσο της Διοίκησης όσο και του Προσωπικού μας. Όλοι μαζί δουλεύουμε για τον ίδιο σκοπό. Οι άνθρωποί μας είναι το μέλλον μας.

TOP